Servicii de transport persoane

Transport de persoane intern

serviciiFirma noastra detine un parc auto modern format din autoturisme 4+1 locuri, van Mercedes Vito, Volkswagen Transporter 8+1 locuri, microbuze Volkswagen 16+1 locuri, Mercedes Sprinter 19+1 locuri, mini autocare cu 30 de locuri si autocare, destinate transportului de persoane intern si international.

Tarifele sunt negociabile in functie de nr. de km, timpul de stationare, nr zilelor de inchiriere, numarul de locuri si de facilitati. 

Pentru transportul grupurilor organizate, va oferim posibilitatea inchirierii de microbuze de 8+1 locuri. Acestea pot fi inchiriate cu sofer sau fara, in orice zi si pentru orice tip de calatorie.

Pentru grupuri mai numeroase, puteti opta pentru inchirierea de microbuze cu capacitate mai mare, de 16, 19, 30 de locuri sau chiar pentru inchirierea de autocare.

Puteti inchiria microbuze pentru orice tip de destinatie, de la transferuri de aeroport, plimbari prin Bucuresti si imprejurimi, pana la excursii in tara sau chiar in afara ei.

Transfer aeroport

Efectuam transferuri de la aeroport (soferul se va prezenta in ziua si la ora indicata de dumneavoastra cu un banner pentru a va prelua)  si catre aeroport (de la orice adresa solicitata de client).

Fiind o societate cu sediul in Bucuresti, efectuam periodic transferuri la/de la aeroporturile Otopeni (Aeroportul International Henri Coanda) si transferuri la/de la aeroporturile Baneasa (Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu), in orice zi si la orice ora.

Alege serviciile de transport de personal Bea Trans Capital. Sunt sigure, rapide, confortabile si la preturi competitive

Efectuam transferuri de aeroport nu doar pentru pasageri ci si pentru personalul companiilor aeriene (cabin crew) catre hotelurile din Bucuresti sau retur in sistem contractual.

Transport copii

Orice familie, scoala, gradinita, after school sau firma, poate beneficia de serviciile noastre pe baza unui contract.

Transport VIP

Societatea noastra ofera si servicii de transport in regim VIP.

Categoriilor de clienti VIP le putem oferi autoturisme 4+1, pentru o deplasare intr-un mediu relaxant si discret. Prin urmare, le putem asigura transportul in mod individual, la diferite petreceri private, cluburi sau restaurante exclusiviste.

RENT A CAR

Bea Trans Capital ofera si serviciul rent a car fara sofer pentru autoturisme si microbuze de 8+1 locuri. Preturile incep de la 30 de euro/zi, tariful fiind negociabil in functie de numarul de zile pentru care se inchiriaza masina.