Firma de transport persoane Bea Trans

Firma de transport BEA TRANS CAPITAL a luat fiinta in anul 2008, avand sediul in Bucuresti. Principalul obiect de activitate al firmei este transportul intern si international de persoane. Transportul de persoane se realizeaza in conditii maxime de siguranta si confort. Transportul nu se realizeaza prin curse regulate, ci la cerere, in orice moment si spre orice destinatie doresc clientii nostri, in regim de rent a car cu sau fara sofer.

tranport-persoane-mercedesVehiculele pe care le detinem sunt siguredin punct de vedere tehnic, ele fiind bine intretinute si verificate periodic. De asemenea, pentru ca deplasarile clientilor nostri sa fie sigure si confortabile, masinile sunt dotate cu sisteme de securitate si aer conditionat climatronic, incalzire tip Webasto, dotarile fiind in conformitate cu standardele turistice. Calitatea serviciilor noastre este data, totodata, si de profesionalismul si de buna pregatire a soferilor, acestia fiind atent selectionati. Pentru calatorii lipsite de griji, microbuzele pot fi inchiriate cu sofer, acesta oferindu-va punctualitatea, confortul si siguranta de care aveti nevoie. De asemenea, la cerere microbuzele pot fi inchiriate si fara sofer.

In ultimii ani Bea Trans Capital s-a specializat si in transportul de personal. Aceste servicii confera angajatilor dumneavoastra confort si siguranta la preturi competitive.

Serviciile de transport persoane se adreseaza atat grupurilor mici (familii, oameni de afaceri, delegatii oficiale) cat si grupurilor cu un numar mai mare de persoane pentru care va punem la dispozitie microbuze de capacitate mai mare, cu 8, 16, 19, 29, 55 de locuri.

Putem oferi masini de lux pentru evenimente diverse (nunti, botezuri, evenimente corporate), microbuze pentru transportul angajatilor sau pentru transferuri de la/ catre aeroport, microbuze pentru turul turistic al Bucurestiului sau al Romaniei.